1 År kvar....

tills Tor fyller 30. Idag är det alltså Tors födelsedag. Hela 29 år blir han. Det har varit fullt ös hela dan. 
Min dag började kl 7 då Ludvig ville upp och leka. Okej, helt ok tänkte jag. Måste ju ändå upp för att baka tårtan och chokadkakan och fixa lite innan allt folk kommer. SEN slog det mig,( efter jag ringt och väckt min mamma) faaan vi har ju glömt att ställa om klockan. Så klockan var ju bara 06,00.. gaaah. Men men. det var knappt så jag han fixa allt ändå innan första gästen kom.
Så nu är jag helt slut i kroppen. ojojoj. Tror jag nästan ska knoppa in snart.

Jag klippte även Ludvig på morgonkvisten. Första gången, haha. Han har ju inte så mycket hår än... Fast att han blir 2 år på lördag.
Så då är det samma visa igen, baka och fixa inför barnkalaset =) Gud så jag längtar. Det ska bli så roligt att se Ludvig då han öppnar sina presenter. Han har redan försökt tjyvöppna några som ligger här. =)

Nu ska jag mysa med mitt födelsedagsbarn. haha.

Kramar Elin

Lägger in några bilder, fast några är tagna med mobilen, alltså dålig kvalité.


   Inez äter tårta
Inez och LudvigFarmor och Ludvig


Sjukhuset...

Måndag kväll började jag blöda. helt otroligt mycket. Sprang på toa och det bara rann, blandat med klumpar. Nu är det kört var min första tanke. Ringde till Lisa och stor grinade. Hon kom upp och jag ringde sjukvårdsupplysningen. Dom i sin tur pratade med förlossningen. Dom bad mig ligga ner, och dom skulle skicka en ambulans. Jag tyckte att det inte behövdes, men dom sa att det var nödvändigt. Så jag och Lisa stod och tittade i fönstret efter ambulansen. Den kom i illfart med blåljusen på.. gaaaa tänkte jag. Jag tog på mig jackan och Lisa följde med ner. Dom blev väldigt förvånad att jag kom ner och mötte dom. Men jag tyckte jag var så pigg. Sa till dom att skynda stänga luckan så inte grannarna skulle se. Tyckte det var riktigt pinsamt. Man vet ju själv hur nyfiken man blir då en ambulans kommer in på gården. Vinkade till Lisa som gick upp till Ludvig. (Tack hjärtat) Tor jobbade.
Väl inne i ambulansen så började dom snacka lite lätt och började sticka mig. När jag kom in på sjukhuset (förlossningen) stod det 4 personer plus 1 läkare och väntade på mig. Dom visste inte hur det var med mig så dom hade förberett både operation och resa till Umeå. Men efter alla olika undersökningar visade det sig att både jag och lilltjejen mådde bra. Det var min förbaskade lågt liggade moderkaka som börjat blöda. Men jag fick stanna kvar och dom hade mig under uppsikt i två nätter. Så i morse fick jag äntligen komma hem. Är nu sjukskriven fram till 5 Nov. Då ska jag tillbaka på ett återbesök för att kika till moderkakan och förhoppningsvis har den flyttat på sig. Så nu gäller det att ta det jätte lugnt och absolut inte bära något tungt. Blir jobbigt då Ludvig vill kramas. Jag får sitta på golvet och leka med honom.

Nu ska jag ta mig en lång och härlig dusch. Luktar som en gammal pensionär som legat på sjukhus. haha.

Kram från mig
  

Mysig helg...

I helgen hade jag och Tor myshelg. Lördag till söndag var Ludvig nere i Odensala hos farmor o farfar.
Jag och Tor var på Simon och Viktor och åt god mat, sedan åkte vi och hyrde en film. Sen hem och bara myste i soffan.
Vaknade i morse och det kändes så tomt, allt var så tyst. Vi åkte ner och hämtade Ludvig. Allt hade gått jätte bra. Han hade sovit till 8,15 =)
Sedan åkte vi vidare till Henke, Linnea och Vanna, till deras stuga och grillade korv och hade det trevligt.

Ludvig somnade så gott alldeles själv i sin säng. Jag gav honom vällingen och gick ut från hans rum. Han ropade mamma då vällingen var slut, gav honom nappen, sen sov han. Gullunge =)

Tor kom precis hem, han har varit och bytt däck på bilen. Med sig hade han McDonalds.. mmm, så nu är jag mätt =)

Nu blir det lite mys i soffan innan det är läggdax.

Kram Elin




Barnmorskan..

Idag var jag till barnmorskan. Allt såg så fint ut. Hjärtljuden låg på 155. Har gått upp 6 kg,
Men hon sa åt mig att trappa ner i tempo och ta det lite lugnare. Pga att jag blöder lite till som tätt, men det är för att moderkakan ligger så pass lågt. Så nu får Tor vara hemmafru. haha.

Är så sugen på att köpa ett nintendo wii. Ska surfa runt och kika lite på ett sånt nu =)

Lägger in lite bilder sen helgen, då vi var i Hara och kikade på tomten åt Anders och Kattis.
Ludvig och Lovisa sprang runt och lekte i geggan =) Sen blev det picknick :D

Kram E


PUSSAS

   Ludvig och Lovisa

Snöar..

Vi ser det snöar, vi ser det snöar.... Ja det gjorde det i morse då jag klev upp. Men nu är det bara regn. Jag och Tor sitter och väntar på att Ludvig ska vakna så vi kan åka ner på stan en sväng och fika =)

På måndag morogn ska jag till barnmorskan, bara vanlig koll, men det ska bli roligt att se hur mycket man har gått upp osv. Så man kan jämföra sen Ludvig låg därinne och sprattlade runt.

Jag sitter och funderar på om jag ska ta bilen eller tåget till sundsvall den 19:e då Ossian fyller år. Jag tycker det är jobbigt att köra så långt med Ludvig. Tor har jobbhelg då. Jag får kika hur tågen går, annars får jag väl ta bilen..

Igår köpte jag bebisens första klänning. =) En liten rosa med bruna inslag. Så söt.

Klippt mig har jag gjort i veckan oxå, så nu är det jätte kort. Bak är det nog inte mer än typ 2 centimeter. Men jag är nöjd. Lite osäker på färgen, men det blir bättre för varje dag =)

Längtar tills jag får allt jag beställt från ljuspartyt, nu är det ju den perfekta tiden för mysiga kvällar med doftande ljus.
Sen ska jag ha ett ljusparty, runt November hade jag tänkt. Men jag har inte spikat nått datum än.


Kram Elin

RSS 2.0