Söndag

Har sommaren äntligen kommit?! Idag har det varit super väder. =) Tog en promenad till Odensala och köpte med mig en tårta, så vi kunde fira morsdag. Tors föräldrar, jag och Ludvig. Tor jobbar än...
Pappa och Ingrid har varit förbi på en snabbfika oxå.
Nu sover Ludvig som en stock, jag tänkte sätta upp mina nya gardiner som jag inhandlade igår när jag var på stan med Lisa och Inez.

Känner mig mycket bättre i knät, går utan kryckor nu iallafall. Men det är fortfarande svullet och lite ostabilt. Men jag hoppas att det blir helt hundranu efter operationen, så jag kan köpa mig en cykel och börja cykla till jobbet =)

Igår var det vin och gotta till melodifestivalen, med Lisa, Andreas och Inez som sällskap, vi hade så trevligt =)
Mer av sånt =)

Jag är sjukskriven hela nästa vecka oxå, det känns som att jag kan börja jobba, men för att det inte ska bli nått så blir jag hemma. Order av läkare och vänner =) Det vore ju så typiskt att det skulle gå åt skogen nu när jag äntligen fick operera mig så snabbt. Så hemma blir jag hela nästa vecka.

Nu måste jag göra lite nytta!

Kramar E

Bilder från förra helgen hos pappa/morfar


       

Sjukhuset..

Äntligen har jag fått operera mitt knä. Igår ringde dom från sjukhuset och frågade om jag ville få mitt knä opererat idag. Självklart svarade jag. Så klockan 8,30 var jag på sjukan idag. På telefon sa dom igår att jag skulle få lokalbedövning, men väl inne på sjukhuset så tog dom beslutet att söva mig.
11,50 tittade jag på klockan, sen sov jag. Vaknade upp runt 16 och kände mig smått berusad, haha.
Sen började alla apparater att tjuta, och jag minns sedan att det stod 4 personer runt mig och bökade. Min puls sjönk hastigt och dom fick pumpa i mig adrenalin. Sedan kände jag mig mycket bättre. Låg kvar en stund och drack en kopp kaffe. Gick sedan och klädde på mig och vandrade haltande ut till apoteket. Där sa det bara pang och jag var nog helt groggy. Gick in till stan, sluddrade när jag pratade och kände att jag skulle nog stannat på sjukan ett tag till.

Åt en macka från subway och sedan åkte jag ner till odensala, Ludvig var hos farmor o farfar.

Nu sitter jag hemma och väntar på desperata husfruar. Värken kommer mer o mer. Ont som attan.
Men det är ju inte så konstigt, som har ju faktiskt opererat och skurit bort saker i knät.

Kram på Er

Sol och (bad)

Igår var vi hela dan med Henke Linnea och Vanna vid deras stuga, så mysigt.
Tor skulle tvätta grillgallret i sjön, och såklart så trillade han i, hahaha. Jag och Linnea skrattade som ett par tokar =) Sedan efter ett tag så tog även Ludvig sig ett dopp, =)
Men sen så blev det grillning och njutning av det otroligt härliga väder.
Idag har vi bara tagit det lugnt, städat lite och allt sånt man gör på söndagar =)
Nu väntar tvn med lite gorra.

Bjuder på några bilder sen helgen.

Kram E

     
Vanna lånar Ludvigs vagn =) 


Spa.

Idag har jag och Tor varit på spa och myst. Först blev det utomhuspoolen, sen väntade 30 minuters massage, sedan åter igen in i relaxavdelningen. Helt underbart. Så nu är man en helt ny människa =)

Åkte sedan ner på stan och åt lunch med faster Åse, shoppade lite och bara tog det lugnt.

Klockan 15 hämtde vi vår ögonsten på dagis, hans andra riktiga dagisdag. Det hade gått otroligt bra. Men han skrek och blev tok arg när vi skulle sätta honom i bilstolen, han ville vara kvar på dagis och leka =)

Tor har gått och lagt sig. Han börjar jobba igen imorgon, efter 6 månaders pappaledighet. Han känner sig lite ringrostig inför morgondagen. hihi.

Nu är det inte länge kvar tills jag äntligen ska få sätta mig i frisörstolen, på torsdag ska jag bli vårfin i håret.

Nu blir det lite trocca och chirre framför tvn i min ensamhet, lugnt och skönt =)

Kram Kram E

RSS 2.0